г-жа Стоева

май 2015 г.

ЕКИП ОТ УЧЕНИЦИ ОТ НАШИЯ КЛАС ЗАЕХА ПОЗИЦИЯТА НА НАЧАЛНИЯ УЧИТЕЛ И ПРЕПОДАВАХА НА СВОИТЕ СЪУЧЕНИЦИ В ДЕНЯ НА УЧЕНИЧЕСКОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ - 5 май 2015 г.

Учители: Иван Терзиев, Петър Дракалиев и Валентина Ангелова

Фотогалерия със снимки от събитието може да се разгледа ТУК

или "клик" върху снимката по-горе.

ОЩЕ ПОВОДИ ЗА ГОРДОСТ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Иванина Кошничарова и Михаела Костадинова са със златни медали от Великденско състезание по математика - април 2015 . Отборът от нашия клас спечели купа за трето място в отборното класиране.

По случай Патронния празник на ОУ "Св. княз Борис I" се проведе викторина с учениците от 4 клас. Нашият отбор се представи отлично!


Участниците от нашия клас в Математическо състезание "Математика без граници"-пролетен турнир.

ПЕТЯ ПЕТРОВА с БРОНЗОВ МЕДАЛ! БРАВО!


УЧАСТНИЦИТЕ ОТ НАШИЯ КЛАС В "ЕВРОПЕЙСКО КЕНГУРУ" 2015 г. ПОЛУЧИХА НАГРАДИ И ГРАМОТИ ЗА УСПЕШНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! 

Резултати и класиране: www.kniaz-boris.com/kenguru.html

Грамоти и медали за високи резултати в Националното състезанието по история - II кръг бяха връчени на участниците от нашия клас от госпожа Диана Жекова - помощник-директор. 

Поздравления!

 

 

Линк към фотогалерия за сваляне на снимките:

plus.google.com/photos/108797376952985027859/albums/6125114041050240561

Днес директорът на училището г-жа Г. Жишева връчи медали и грамоти за отлично представяне на участниците от нашия клас в Националното състезание по история - I кръг, организиран от Педагогическа асоциация "Образование без граници" .

 Поздравления за успеха!

(За да се разгледа фотоалбума в Picasaweb , да се кликне върху снимката)

Новини

Сайт на класа

09.03.2013 18:27
Мили деца, уважаеми родители, създаден е уебсайт на класа, в който ще бъдат публикувани полезни материали за учениците, ще се отразяват събития, постижения и празнични моменти от живота на класа. Ще очаквам идеи и предложения. Кл. ръководител: г-жа Стоева
<< 25 | 26 | 27 | 28 | 29

ВСИЧКИ НАШИ УСПЕХИ!

ЛИНК ТУК: